Informacja o plikach cookiesX Zamknij

Informujemy, że nasza strona używa plików cookies. Jeśli nie wyrażasz zgody na powyższe powinieneś dokonać zmian ustawień swojej przeglądarki.
Więcej o cookies w zakładce polityka prywatności.

Kancelaria Adwokatów i Radców Prawnych Baczańska, Szarata Spółka Partnerska
Szukaj
Kancelaria Adwokatów i Radców Prawnych Baczańska, Szarata Spółka Partnerska
wersja polskaenglish versiondeutsch version Dzisiaj jest Wtorek, 26 marca 2019

Polityka prywatności

1. Wykorzystywanie danych osobowych

Dane osobowe przekazywane przez użytkowników za pomocą naszej strony www przetwarzane są w sposób zgodny z przepisami regulującymi przetwarzanie danych osobowych zgodnie z wymogami prawa polskiego, w szczególności w zgodzie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych. Dostęp do danych osobowych posiadają jedynie osoby uprawnione. Każdy z użytkowników naszej strony ma prawo wglądu i ingerencji w przekazane dane. 

 

2. Działanie cookies

Podczas korzystania z naszej strony wykorzystywane są tzw. cookies, tj. dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe zapisywane przez serwery na urządzeniu końcowym użytkownika, które serwery mogą odczytać przy każdorazowym połączeniu się z tego urządzenia końcowego.

Przeglądarki internetowe w ustawieniu domyślnym (fabrycznym) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym użytkownika. Od decyzji użytkownika zależy czy zamierza on dokonać modyfikacji tych ustawień, w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies, bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu użytkownika serwisu internetowego.

Każda przeglądarka internetowa powinna zawierać funkcje możliwości ingerencji w ustawienia plików cookies, a mechanizmy te powinny być dostępne w ustawieniach przeglądarki. W razie jakichkolwiek wątpliwości w tym zakresie sugerujemy skontaktować się z dostawca przeglądarki, jego serwisem na terytorium Polski lub specjalistą. 

W przypadku braku zmian ustawień domyślnych spowoduje, że pliki cookies będą zamieszczone w urządzeniu końcowym użytkownika, a tym samym będziemy przechowywać informacje w urządzeniu końcowym użytkownika i uzyskiwać dostęp do tych informacji.
Cookies uławiają korzystanie ze stron i serwisów internetowych, a ich wyłączenie może utrudnić korzystanie z niektórych ich funkcji. Cookies nie zbierają informacji o konkretnym użytkowniku, ale o działaniach podjętych z danego komputera.

Pliki cookies wykorzystywane są w szczególności w celu zbierania informacji na temat użytkowania co ułatwia np. pozycjonowanie stron i dotarcie do użytkownika z informacją, która jest on najbardziej zainteresowany, dostosowania wyglądu strony www do ustawień domyślnych użytkownika, przechowywania tzw. danych sesyjnych. 

 

3. Kontakt

W przypadku Państwa pytań dotyczących stosowanej przez nas polityki prywatności, prosimy o kontakt na adresy znajdujące się w zakładce kontakt.

powered by cmsPRO SSL24

ctinet.pl - hosting, certyfikaty SSL, domeny, webdesign

© 2019. All rights reserved. | Polityka prywatności